A felvételi eljárás lépései


A jelentkezéstől a munkakezdésig a következő lépéseken kell Önnek végigmenni:

  1. 1.Először kérjük, hogy küldjön számunkra is egy frissített angol nyelvű önéletrajzot és egy képet

  2. 2.Ezt követően időpontot egyeztetünk egy személyes találkozóra Budapesten. Amennyiben Ön nem Magyarországon él, az interjú az Ön hazájában történik.

  3. 3.Ezután Ön levélben kap tőlünk  írásos információt a következő lépésekről és az aktuális álláslehetőségekről

  4. 4.Amennyiben az interjún minden jól sikerült, meghívást kap  a svéd kórház meglátogatására. A látogatás az utazással együtt 3 napig tart, de természetesen ez a módosítható is. Ön egy napot a kórháznál tölt el, ahol megismerkedik a főorvossal és a leendő kollégákkal is. Teszünk egy rövid városnézést is, amit akár iskola vagy óvodalátogatással is egybe tudunk kötni, amennyiben ez érdekes lehet Önnek. Az utazáshoz mindent mi biztosítunk úgy, mint a szükséges jegyek és a hotel lefoglalása.

  5. 5.Kölcsönös szimpátia esetén a látogatást követően Ön kap egy állásajánlatot és egy szerződést. A szerződés feltétele, hogy Ön teljesíti a benne foglaltakat és a svéd kurzust sikeresen elvégzi.

  6. 6.Miután megvan a svéd munkaszerződése, fel tudja mondani jelenlegi állását.

  7. 7.Ezután Ön részt vesz egy svéd nyelvtanfolyamon. A 16 hetes tanfolyamunk B2, a 22 hetes C1 szintű nyelvtudásra készíti fel jelöltjeinket. A tanfolyam alatt heti vizsgák vannak, majd a legvégén egy záróvizsga következik.

  8. 8.A tanfolyam után Ön hazautazik, hogy felkészüljön a Svédországba történő letelepedésre. A munkakezdés idejét Ön a munkáltatójával közösen határozza meg.

  9. 9.Akiutazás előkészületei, mint az utazás, vagy a szükséges dolgok kiszállítása, már az Ön feladata.

  10. 10.Segítünk Önnek lakást találni és minden egyéb gyakorlati ügy elintézésében.

HÍREINK

Kapcsolat

e-mail: info@formatio.se

telefon: 0046 70 565 0511Ha ismerősei közül valaki számára érdekesek lehetnek ezek az információk, kérem küldje tovább a linket a gombra kattintva:

mailto:xy@xy.hu?subject=www.formatio-sweden.hu
ÜDVÖZÖLJÜKkulfoldi_allas_orvosoknak.html
AJÁNLATUNKajanlat_orvosoknak.html
ÜGYMENET
SVÉDORSZÁGsvedorszag.html
GY.I.K.gyik.html
VÉLEMÉNYEKrolunk_mondtak.html
JELENTKEZÉSjelentkezes.html
TANFOLYAMnyelvtanfolyam_orvosoknak.html

Jelenleg az  alábbi szakterületeken lévő pozíciókra keresünk szakorvosokat. Kérem kattintson a listára, ha látni szeretné a munkahely részletes leírását.